0493-381554

Dag&nacht bereikbaar

Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Carin Slegers

Afgelopen vrijdag heeft Amore ervoor gezorgd. 
Dat wij een hele mooie , Live-stream kregen te zien . Het was zo indrukwekkend. 

Zo mooi in elkaar gezet. 
Vooral in deze zware tijd .

Hebben wij toch een mooie herinnering aan onze dierbaren gekregen . zondag 28 maart 2021
familie Heijligers

Vanaf het eerste moment dat Sandra bij ons binnenkwam, voelde het vertrouwd. Sandra heeft ons enorm veel geholpen bij het verzorgen van het afscheid van onze man en vader. Ze waarborgt dat we geen overhaaste beslissingen maken, laat iedereen in zijn waarde, vindt alles bespreekbaar en niets is (te) gek. We zijn haar, net als de andere dames van Amore, enorm dankbaar voor de persoonlijke begeleiding hebben gehad. Hierdoor kunnen wij nog lang terug kijken op een zeer mooi en warm afscheid van iemand die ons zeer dierbaar is.


zaterdag 13 februari 2021
Familie Jan Bakker

Marly heeft een moeilijk afscheid van ons pap een hele warme gloed en mooie kleuren gegeven. We hadden geen betere begeleiding kunnen wensen. Heel waardevol.


vrijdag 04 september 2020
Familie van Os

De begeleiding door Marly en Sandra bij het overlijden van onze zoon en broer was fantastisch. In zo'n moeilijke tijd moeten er allerlei keuzes gemaakt worden om tot een mooi afscheid te komen.Zorgvuldig en met alle warmte waren zij er steeds voor ons om te helpen om de juiste keuzes te maken. Aanvoelend wat wij belangrijk vonden en suggesties / ideeën gevend om vorm te geven aan een prachtig afscheid van onze zoon. Onze oprechte waardering voor de wijze hoe zij dit hebben gedaan. Het afscheid op de natuurbegraafplaats op Landgoed Hoeve Ruth heeft mede door hen geleid tot een indrukwekkend gebeuren waar iedereen vol van was. 


zondag 12 juli 2020
Kristel Giebelen

Ondanks de moeilijke omstandigheden rondom de corona situatie, hebben we dankzij Amore een waardig afscheid aan Opa kunnen geven. Super begeleiding, vooral omdat je door alle emoties in eerste instantie denkt dat niets mogelijk is, maar dat is wel zo! Dat heeft Sandra ons laten zien en daar zijn we haar heel dankbaar voor! ??❤


vrijdag 15 mei 2020

Contact

Uitvaart Amore
Koningsplein 24
5721 GJ Asten

info@uitvaartamore.nl

0493-381554
Dag&nacht bereikbaar