0493-381554

Dag&nacht bereikbaar

Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Familie Hoebergen.

In November 2020 heeft Sandra ons begeleid bij het regelen van het afscheid van ons pap. Sandra heeft ons op een onbeschrijfelijke manier bijgestaan en heeft ons door de hecktische, emotionele tijd heen geholpen. Ze dacht in alles mee, gaf ons alle ruimte en alles was bespreekbaar. Niets was te gek, zelfs bij de beslissingen die we op het laatste moment bedachten dacht ze mee en zorgde ze ervoor dat deze alsnog meegenomen konden worden. Ze heeft er daardoor voor gezorgd dat we een intiem, persoonlijk en vooral toch ook een mooi afscheid voor ons pap hebben gehad, we kijken er ondanks het verdriet met een warm gevoel naar terug. 

We kunnen haar hier niet genoeg voor bedanken. 


vrijdag 16 april 2021
Carin Slegers

Afgelopen vrijdag heeft Amore ervoor gezorgd. 
Dat wij een hele mooie , Live-stream kregen te zien . Het was zo indrukwekkend. 

Zo mooi in elkaar gezet. 
Vooral in deze zware tijd .

Hebben wij toch een mooie herinnering aan onze dierbaren gekregen . zondag 28 maart 2021
familie Heijligers

Vanaf het eerste moment dat Sandra bij ons binnenkwam, voelde het vertrouwd. Sandra heeft ons enorm veel geholpen bij het verzorgen van het afscheid van onze man en vader. Ze waarborgt dat we geen overhaaste beslissingen maken, laat iedereen in zijn waarde, vindt alles bespreekbaar en niets is (te) gek. We zijn haar, net als de andere dames van Amore, enorm dankbaar voor de persoonlijke begeleiding hebben gehad. Hierdoor kunnen wij nog lang terug kijken op een zeer mooi en warm afscheid van iemand die ons zeer dierbaar is.


zaterdag 13 februari 2021
Familie Jan Bakker

Marly heeft een moeilijk afscheid van ons pap een hele warme gloed en mooie kleuren gegeven. We hadden geen betere begeleiding kunnen wensen. Heel waardevol.


vrijdag 04 september 2020
Familie van Os

De begeleiding door Marly en Sandra bij het overlijden van onze zoon en broer was fantastisch. In zo'n moeilijke tijd moeten er allerlei keuzes gemaakt worden om tot een mooi afscheid te komen.Zorgvuldig en met alle warmte waren zij er steeds voor ons om te helpen om de juiste keuzes te maken. Aanvoelend wat wij belangrijk vonden en suggesties / ideeën gevend om vorm te geven aan een prachtig afscheid van onze zoon. Onze oprechte waardering voor de wijze hoe zij dit hebben gedaan. Het afscheid op de natuurbegraafplaats op Landgoed Hoeve Ruth heeft mede door hen geleid tot een indrukwekkend gebeuren waar iedereen vol van was. 


zondag 12 juli 2020
Kristel Giebelen

Ondanks de moeilijke omstandigheden rondom de corona situatie, hebben we dankzij Amore een waardig afscheid aan Opa kunnen geven. Super begeleiding, vooral omdat je door alle emoties in eerste instantie denkt dat niets mogelijk is, maar dat is wel zo! Dat heeft Sandra ons laten zien en daar zijn we haar heel dankbaar voor! ??❤


vrijdag 15 mei 2020
Corine Swinkels-Bayer

Mede door de fijne en persoonlijke begeleiding van de dames van Amore, was de uitvaart van mijn moeder in deze Corona tijd heel mooi verzorgt.

De steun die ik van hun heb gehad was geweldig, wij kijken terug op een mooi afscheid.

Onze dank daarvoor.

 

Corine Swinkels-Bayer


vrijdag 15 mei 2020
Carla Kolen

De persoonlijke en fijne begeleiding.

Waar alles mogelijk is. 

Heel fijne ervaring in zo een moeilijke tijd..

Carla Kolen


donderdag 14 mei 2020
Wilma Slegers-Stienen

Als je een uitvaart moet regelen dan komt er zoveel op je af. Bij Amore geven ze je een duidelijk beeld van hoe het kan en vooral wat jij graag zou willen. Na het overlijden van onze zus was de beslissing al snel op Amore gevallen. Ik ken ze persoonlijk en wist dat ze hart hebben voor het vak en voor alle betrokkenen. Dankjewel daarvoor.

Wilma Slegers-Stienen


donderdag 14 mei 2020
familie Swinkels

Mede dankzij jou hebben we een warm gevoel overgehouden aan een verdrietige week.

Lieve groetjes familie Swinkels

 


donderdag 14 mei 2020

Contact

Uitvaart Amore
Koningsplein 24
5721 GJ Asten

info@uitvaartamore.nl

0493-381554
Dag&nacht bereikbaar